Home » Blog » Skin Care » Excel Therapy 02 – Cityproof van Germaine de Capuccini, verkozen tot beste anti-pollutie verzorgingslijn 2019

Excel Therapy 02 – Cityproof, Verkozen tot beste anti-pollutie verzorgingslijn 2019

And the winner is…

 

Het prestigieuze magazine Vogues Spain organiseerde onlangs de 18eeditie van de Beauty Awards in Madrid. Met deze Awards wil Vogues producten die uitblinken door innovatie in de bloemen zetten.

De verzorgingslijn Excel Therapy 02 van Germaine de Capuccini viel dit jaar in de prijzen met haar nieuwste product: Cityproof. Het sleepte oververdiend de award voor “best in-booth treatment” in de wacht.

 

Cityproof is volgens de jury dé meest innovatieve en optimale bescherming voor de urban skin, de huid die veel te lijden heeft door het drukke en vervuilende stadsleven.

 

Deze nieuwste erkenning voor Excel Therapy 02 van Germaine de Capuccini komt voor ons niet als een verrassing. Wegirls is al lang een trouwe fan van deze exclusieve anti-pollutie verzorgingslijn.  

 

“Vervuiling is overal om ons heen. Dan is goede bescherming voor je huid geen luxe, maar een noodzaak.”

 

De gevaren voor jouw urban skin

 

Luchtvervuiling

Ultrafijne vervuilde stofdeeltjes verstroppen de poriën van de huid. Een verstikte huid kan zich niet genereren en zal vroegtijdig verouderen. 

UV-stralen

Onbeschermde blootstelling aan de UV-stralen in het zonlicht is erg schadelijk voor de huid. Ook als de zon niet schijnt, is het belangrijk om jouw huid te beschermen. UV-stralen dringen immers diep door in de kernen van onze huidcellen en vallen verschillende celcomponenten zoals lipiden en eiwitten aan.

Schadelijke stoffen in huis of kantoor

Airco, verwarming, verf en schoonmaakproducten verzwakken eveneens onze huidbarrière. De pollutie van buiten is moeilijk buiten te houden. Fijne partikeltjes van buitenaf mengen zich met de schadelijke stoffen in huis en verstikken je huid.  

Vervuiling door blauw licht

6 uur. Zoveel tijd spenderen we gemiddeld voor een Led-scherm. Het blauw licht beschadigt onze huidbarrière. De golflengten van het blauw licht dringen ver door in de huid. Op lange termijn leidt het tot rimpels, doffe huid en verlies aan stevigheid.   

 

Excel Therapy 02 – Cityproof by Wegirls

Wat Excel Therapy 02 uniek maakt is dat het bescherming biedt tegen alle stille vijanden van jouw huid. 

Beeld je eens in… Je eigen stoere bodyguard voor je huid. Muscles, brains and looks. Voor jou gaat hij door het vuur. Hij is er altijd en overal. Geen gevaar is hem teveel. De ultieme bescherming. 24u/24. 7 dagen/7…

Een onbereikbare droom? Niet voor Excel Therapy 02. En als hij na een maand is uitgewerkt, kom je gewoon een nieuwe halen. Je raakt hem…euh hét nooit beu.    

 

Kort samengevat biedt deze verzorgingslijn:

– Fullproof bescherming en versterking tegen pollutie 

– Fullproof bescherming en versterking tegen stress

– Vertraging van het verouderingsproces

 

Ben je tussen de 25-30 jaar jong? Een vrolijke stadsmus en/of een dansende nachtraaf? Dan ben je helemaal klaar voor je eerste Cityproof. 

 

Drievoudige anti-pollutie behandeling 

Excel Therapy O2 – Cityproof activeert het afweersysteem van je huid waardoor je blijft bruisen van vitaliteit

Ontgifting

Er wordt een gezichtsmasker toegebracht om de huid te ontgiften.

Regenererende gezichtsmassage

Vervolgens wordt de huid geregenereerd met de Cityproof Facial crème. Hierbij wordt de crème zacht ingewreven middels een ontspannende gezichtsmassage, om de laatste restjes stress langzaam te doen verdwijnen. 

Bescherming activeren

Een Excel Therapy 02-bladmasker wordt aangebracht op je gezicht. Het activeert de beschermingslaag en versterkt je huid.De bestanddelen leggen reservoirs met moleculaire zuurstof in de huid met ciramiden van de laatste generatie. Vanaf het huidoppervlak dringen ze door tot in de diepste lagen om het herstel van de zuurstofniveaus te bevorderen en de huid er jonger en stralender uit te laten zien.

 

Resultaat van de behandeling

– Totale ontgifting van de cellen

– Zachte en frisse huid

– Preventieve anti-age werking 

Producten

Deze vernieuwende en doeltreffende verzorgingslijn van Germaine de Capuccini heeft nog veel meer in petto. 

Youthfulness activating oxygenating Eye contour 15 ml

Gel-crème die wallen en donkere kringen rond de ogen vermindert en de oogopslag verheldert. Corrigeert door een formule met optische pigmenten.

Youthfulness Activating oxygenating cream 50 ml.

Bevordert het diepe herstel van de huid. Geeft de huid weer een gladde en vitale look.

 

  Zijn verder ook nog beschikbaar in het gamma: 

Cleansing milk Lotion Soft scrub Intensive mask                                              

Eye cream Lip balsem

Emulsie (normaal tot vette huid)

And many more…

 

Kortom. Wil jij ook stralend Cityproof zijn? Breng de Whitney Houston in jou naar boven en ga voor de perfecte bodyguard: Excel Therapy O2 van Germaine de Capuccini. De ultieme bescherming van je urban skin. I will always love you…