Home » Prijzen skincare (gelaatsverzorging)

Prijzen skincare (gelaatsverzorging)

Iedere persoon heeft een ander type huid. Sommigen hebben van nature een droge huid, terwijl anderen regelmatig te maken hebben met een vette, glanzende huid. Wat voor type huid je ook hebt: het is altijd belangrijk om je huid goed te laten verzorgen met de juiste huidverzorging. Bij Wegirls werken we uitsluitend met producten van Germaine de Capuccini. Dit merk heeft een brede waaier aan producten. We werken met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

 • Fast Facial
  40€

  Germaine de Capuccini presenteert: Custom Mask!  Custom what? Gespecialiseerde maskers die zich aanpassen aan de behoeften van jouw huid en meteen het probleem van elke gelaatszone behandelen. De schoonheidsroutine wordt versterkt door het gebruik van deze maskers, die de huid voorbereiden om er beter uit te zien dan ooit tevoren.

  Fast Facial 
  – Reinigen van de huid
  – Custom Mask (Een combinatie van 3 maskers, met een romige textuur en een formule op basis van verschillende kleisoorten en de beste natuurlijke ingrediënten) 
  – Afsluiten met een aangepaste dagcreme naar gelang jouw huidtype.

 • Kennismakingsverzorging – huidanalyse
  65€
  Voor optimale resultaten is het belangrijk dat we jouw huid van binnen en van buiten kennen. Voor nieuwe klanten starten we altijd met een doorgedreven analyse. Zo zijn wij tevreden van ons werk en ben jij in de wolken van het resultaat.

 • Hydraterende verzorging
  65€

  Een klassieke gelaatsverzorging die een bijdrage levert aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 25 jaar. Een trekkerig, gespannen gevoel van de huid. Droogtelijntjes en doffe teint. Elke periode van het jaar in een maandelijkse sessie of in kuurvorm.
  Werking en resultaten: Zorgt voor een langdurige hydratatie. Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden. Neutraliseert, hydrateert, verzacht de gevolgen van emotionele stress en brengt comfort aan de gestresseerde huid.

 • Anti-age verzorging
  65€

  Een klassieke gelaatsverzorging die de huid voedt, herstelt, vitaliseert en helpt de huid in evenwicht te brengen en te houden.
  Aanbevolen voor: 
  Een leeftijd vanaf 30 jaar.
  Een vermoeide, verzwakte huid.
  Maandelijkse sessie of in kuurvorm.
  Werking en resultaten: 
  De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan.
  Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen.
  Heeft een verstevigende en anti-rimpelhandeling.

 • Evenwichtherstellende verzorging
  65€

  Een klassieke gelaatsverzorging die de huid terug in evenwicht brengt waardoor ze fris en zacht aanvoelt.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 25jaar. Een normale en gemengde huid. Maandelijkse sessie of in kuur.

  Werking en resultaten: Vernieuwende werking op de huid, gladdere, heldere en stralende huid. Voorkomt het ontstaan van de eerste rimpels. De huid voelt heel zacht en comfortabel aan. Beschermt en herstelt de huid in zijn evenwicht en zuiverheid.

 • So delicate – verzorging voor de gevoelige huid
  75€

  Een hypoallergene gelaatsverzorging die dermatologisch getest is. Deze verzorging is geschikt voor gevoelige huidtypes.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 18 jaar. Reactieve (gezonde huiden) en gevoelige huidtypes. Personen die minder goed tegen andere cosmetische producten kunnen. Wanneer het evenwicht in de huid wat verstoord is. De huid te herstellen en om de schadelijke effecten van extreme klimaatomstandigheden (zon, koude, wind, etc.) te voorkomen. Maandelijkse sessie of in kuurvorm

  Werking en resultaten: 
  Hydrateert, voedt en versterkt de beschermende barrière van de huid. Werkt antioxiderend en herstructurerend. Verbetert op progressieve wijze de tolerantie van de huid. Kalmeert onmiddellijk het onaangename gevoel waar een gevoelige huid vaak mee te kampen heeft. Verlicht, geeft comfort en verzacht.

 • For Men
  75€

  De For Men lijn is exclusief voor de mannenhuid ontwikkeld waarbij aandacht is voor de verschillende huidtypes. Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals berkensap, extracten van olijfbladeren, vitamine C en extracten van sake, perfect voor de meest gevoelige huid.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 25 jaar. Een huid met tekenen van vermoeidheid en stress. Mannen die vele uren reizen, vliegvelden. Mannen die roken. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  Werking en resultaten: Herstellend, verwijdert afvalstoffen, verstevigend. Werkt tegen de tekenen van veroudering, kalmerend en verfrissend.
  In één enkele sessie geeft het de huid alle energie en vitaliteit.

 • Purexpert – verzorging voor de normale of gemengde huid met onzuiverheden
  75€

  Een klassieke gelaatsverzorging die op de onzuiverheden van de huid werkt. De huid wordt terug in evenwicht gebracht waardoor ze fris en zacht aanvoelt.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 18 jaar. Een normale en gemengde huid. Een vette huid of een huid met acné. Maandelijkse sessie of in kuur.

  Werking en resultaten: Onthult een zuivere, gelijkmatige huid. Verkleint openstaande poriën en vermindert het aantal onvolmaaktheden van de huid.
  Voorkomt het ontstaan van de eerste rimpels.

 • Royal Jelly
  80€

  Een gelaatsverzorging op basis van koninginnengelei en Poria cocos-extract. Deze verzorging behandelt een huid die last heeft van externe agressies zoals ultravioletstraling, vervuild milieu, vochtige omgeving, epilaties.

  Aanbevolen voor: 

  • Een leeftijd vanaf 18 jaar.
   Een doffe huid die nood heeft aan comfort en zachtheid.
  • Droge tot zeer droge huidtypes.
  • Maandelijkse sessie of in kuurvorm.
   Werking en resultaten: 
  • De huid biedt weerstand aan allerlei externe negatieve invloeden,
  • die zich elke dag voordoen, om die te bestrijden en zich ervan te herstellen.
  • De huid kan de dagelijkse uitdaging van externe agressies aan.
  • De beschermende barrière van de huid wordt hersteld
  • en voelt zacht en comfortabel aan.
 • Hydracure
  80€

  Deze verzorgingslijn levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimalehydratatieniveau van de huiden helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen. Na slechts 1 behandeling heeft 100% van de cliënten een meer gehydrateerde huid.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 20 jaar. Een trekkerig, gespannen gevoel van de huid. Droogtelijntjes en doffe teint. Elke periode van het jaar in een maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  In bijzondere omstandigheden zoals: Verandering van seizoenen. Periode van extreme stress. Tijdens een zwangerschap of na de bevalling.

  Werking en resultaten: Zorgt voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie. Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden.

 • Timexpert C+ (A.G.E)
  85€
  Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Capuccini de krachtige werking van vitamine C (VC-IP-derivaat) met het Ume-extract dat het glycatieproces afremt. Glycatie is een chemische reactie die de huid veroudert en afhankelijk is van de hoeveelheid suiker die we opnemen. Deze reactie zorgt ervoor dat de collageen- en elastinevezels afbreken. De huid verliest dus haar soepelheid, stevigheid en ziet er dof uit.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 25 jaar. Een grauwe, doffe huid, die niet straalt of glanst. Een gedehydrateerde huid zonder celvitaliteit, slappe huid. Een vermoeide en futloze huid.  Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  Werking en resultaten:
  Bestrijdt de negatieve effecten van huidglycatie die een vroegtijdige huidveroudering in gang zetten. De huid herkrijgt onmiddellijk een opvallend jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit.

 • Excel Therapy O2
  90€

  Een verzorgingslijn die de huid beschermt tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek…

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 25-30 jaar. Een vale en doffe teint of voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  Werking en resultaten: Ontgiften van de cellen. De huid blijft langer in perfecte conditie, bruist van vitaliteit terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen. De huid is helder, fris en voelt zacht aan. Preventieve anti-age werking.

 • Timexpert SRNS
  95€

  Het “anti-stressvermogen” is de belangrijkste pijler waarrond Timexpert SNRS draait. Het is noodzakelijk om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren waardoor de huid zich overdag kan verdedigen en het activeert ‘s nachts de regeneratieve mechanismen van de huidcellen. Een unieke formule op basis van epigenetica. Epigenetica maakt mogelijk wat tot nu toe ondenkbaar was in de cosmetica: de slapende genen terug op “ON” zetten, zodat ze optimaal proteïnen kunnen produceren.

  Aanbevolen voor: 

  • Een leeftijd vanaf 40 jaar.
  • Een huid die voortdurend beschadigd wordt door milieu-invloeden,
  • luchtverontreiniging, sigarettenrook, agressieve esthetische behandelingen,
  • overdadige blootstelling aan de zon.
  • Een vermoeide, verzwakte huid.
  • Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  Werking en resultaten: 

  Een nieuwe manier om de veroudering van de huid te vertragen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen. Heeft een verstevigende en anti-rimpelhandeling.

 • Timexpert Rides
  105€

  De ultieme anti-agingtherapie voor lijntjes en rimpels. Gebaseerd op exclusieve Pro-Collagestine-Fill Technology, peptiden en Micro Dermoxine Complex. Timexpert Rides is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de esthetische chirurgie en op de eigen zelfregulerende mechanismen van de huid.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 30 jaar. Een huid met de eerste rimpels en expressielijntjes. Een huid met diepere rimpels. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  Werking en resultaten: De rimpels van binnen uit te bestrijden. Expressielijnen in het gelaat te vullen en af te remmen waardoor ze vervagen. Rimpels op te vullen en het oppervlak van de huid gladder te maken. De stevigheid van de huid te vergroten en de dichtheid te versterken waardoor veroudering voorkomen wordt.

 • Timexpert Lift(in)
  105€

  Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op.

  Aanbevolen voor: Een leeftijd vanaf 40 jaar of jonger dan 40 jaar na felle afslanking. Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

  Werking en resultaten: De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen. Volume, aanspannend en liftend effect.

Wegirls: Nagelstudio en schoonheidssalon in Kapellen
Wegirls: Nagelstudio en schoonheidssalon in Kapellen
Gelnagels plaatsen door Esther Embrechts