Home » Brows and lashes

Wenkbrauwen en wimpers

Perfect in vorm gebrachte wimpers en wenkbrauwen, hiervoor moet je bij Wegirls zijn!

Zowel wenkbrauwen als wimpers kunnen (apart of samen) gekleurd worden. De wenkbrauwen kunnen daarnaast ook geëpileerd worden. Naar gelang de wensen van de klant kan zijn er verschillende formules mogelijk.

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions.

Met milde producten worden je eigen wimpers gelift en gekruld. Zo wordt de natuurlijke krul extra benadrukt, waardoor je ook zonder make-up een mascara effect hebt. Met deze behandeling voegen we extra volume toe aan je natuurlijke wimpers.

Op je oogleden wordt een siliconen pad gekleefd die word gekozen op basis van de lengte van jouw wimpers. Daarop worden de wimpers vastgekleefd en worden ze behandeld met het product. Nadat de permanent is ingewerkt krijgen je wimpers ook nog een verzorgende keratinebehandeling.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!