Home » Brows and lashes

Wenkbrauwen en wimpers

Perfect in vorm gebrachte wimpers en wenkbrauwen, hiervoor moet je bij Wegirls zijn!

Zowel wenkbrauwen als wimpers kunnen (apart of samen) gekleurd worden. De wenkbrauwen kunnen daarnaast ook geëpileerd worden. Naar gelang de wensen van de klant kan zijn er verschillende formules mogelijk.

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. De krul gaat er niet meer uit: het is dus niet meer nodig om je wimperkrultang te gebruiken.

Perfect Eyelash werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

We love Brow henna

Een henna brow styling zorgt voor prachtigvolle wenkbrauwen. De henna wordt aangebracht op de wenkbrauwhaartjes én op de huid. Het creëert een illusie van diepte en vult kale plekjes in de wenkbrauw op. Heb je van nature ultradunne wenkbrauwen maar wil je gaan voor een vollere, natuurlijke look? Dan is brow henna de perfecte oplossing voor jou.

Professioneel advies omtrent kleurkeuze en epilatie uiteraard verzekerd door Wegirls.

Wegirls: Nagelstudio en schoonheidssalon in Kapellen
Wegirls: Nagelstudio en schoonheidssalon in Kapellen
Bijwerken wenkbrauwen door Esther Embrechts