Home » Blog » Nail bar » Wat zegt je nagellak over jou persoonlijkheid?

Wat zegt je nagellak over jou persoonlijkheid?

Draag je sexy rood of liever ingetogen balletroze? Misschien draag je af en toe zwart? Gelijk welke kleur je draagt, nagels kunnen veel over je persoonlijkheid vertellen. Psychologen zochten uit wat een nagellakkleur over iemand vertelt.

Rood

Rode nagellak is het ultieme statement van glamour, een kleur die passie, vuur en zelfvertrouwen uitstraalt. Het geeft aan dat je iemand bent die gedurfd, dramatisch en extravert is en de schijnwerpers niet schuwt. Kies voor rood als je wilt pronken met je diva-kant!

Oranje

Deze vrolijke tropische kleur is populair bij bruisende, creatieve vrouwen. Ze zijn genereus, maken gemakkelijk vrienden en staan ​​als eerste in de rij voor leuke uitstapjes of feestjes.

Geel

Geel wordt geassocieerd met zon en warmte. Bovendien kan je gele nagels onmogelijk negeren. Vrouwen met pittige gele nagellak zijn over het algemeen spontaan, extravert en met een uniek gevoel voor stijl.

Lila

Zachtere tinten paars, zoals lila en lavendel wijzen op een vrouwelijke persoonlijkheid zonder meisjesachtig te willen zijn.

Paars

Creatieve mensen voelen zich aangetrokken tot deze combinatie van blauw en rood. Het toont aan dat je zelfverzekerd, artistiek, individualistisch en niet bang bent om je te onderscheiden van de massa.

Zachtroze

Zachtroze nagels zijn de keuze van iemand die niet wil opvallen en jong is zonder schattig te willen zijn. Vrouwen die voor deze tint kiezen, zijn onberispelijk verzorgd, waardoor dit de perfecte kleur is voor carrièreprofessionals.

Felroze

Chique, sexy, stoer en speels … felroze wordt geassocieerd met plezier en spontaniteit. Je moet een zelfverzekerde persoon zijn om deze vrouwelijke kleur te dragen.

Groen

Groen is een sterke kleur en heeft veel kracht waardoor het de beste keuze is voor vrouwen die zin hebben in avontuur en risicovolle keuzes niet uit de weg gaan.

Blauw

Blauw is niet voor bangeriken. Het wekt de indruk dat je een adrenaline-gevulde opwindende levensstijl hebt. Kortom, blauwe nagellak vertelt de wereld dat je jong, leuk en bereid bent om nieuwe dingen te proberen.

Neon

Je bent hip, levendig, energiek en spraakzaam met een “het leven is te kort” houding. Je leeft om te feesten!

Nudes

Nudes zijn voor sterke, strandachtige meisjes (hallo Jennifer Aniston!) die glamoureus zijn maar toch niet elke trend willen volgen. 

Donkerbruin

Een diepe en rijke kleur. Donkerbruin geeft brutaliteit en autoriteit aan. Het is ook de handtekening van een vrouw die aards en energiek is, door de associaties met moeder natuur.

Zwart

Deze donkere en stormachtige kleur weerspiegelt een gedurfde ‘niet rotzooien met mij’ femme fatale die een trendsetter is en kan niet schelen wat iemand anders doet. En nee, het dragen van zwarte nagellak betekent niet dat je depressief bent of gek wordt. Het is eerder een manier om tegen de normen in opstand te komen en wat duisternis in je persoonlijkheid te laten zien.

Grijs

Als je kleurenpalet grijstinten bevat, ben je de typische modernist: gecultiveerd, goed belezen en cool.

Wit

Je bent klassiek en zelfverzekerd, weet wat je leuk vindt en niemand kan je van gedachten veranderen.

French manicure

Een klassieke French onthult een glamoureus conservatieve kant. Je hebt geen hele nieuwe kleur nodig, je nagels zien er goed uit zoals ze zijn, en je benadrukt en definieert jezelf gewoon.

Goud

Goud is voor de glamoureuze, modebewuste vrouw die couturestukken weet te combineren met goed gekozen koopjes. Een echte stijl goeroe.

Besluit

De kleur die je kiest voor je nagels bepaalt voor een stuk hoe mensen naar je kijken. Kies dus zorgvuldig!