Home » Nailbar

Wegirls: Nagelstudio in Kapellen

Mooie nagels zijn een belangrijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Bij Wegirls leggen we jouw handen graag in de watten met verschillende behandelingen.

Ga je graag voor een natuurlijke en klassevolle look? Kom dan eens genieten van een verzorgende manicure! Het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de nagels, het polijsten van de nagels en het verwijderen van overtollige velletjes aan de nagelriemen. We werken indien gewenst je nagels af met een verzorgende nagellak.

Daarnaast kan je je nagels extra laten stralen met gellak in een mooie kleur of een origineel design. Doordat gellak sterker is dan gewone nagellak kan je extra lang van je mooie handen genieten.

Een van Wegirls’ specialiteit zijn gelnagels. Je kan bij ons terecht voor klassieke gelnagels (op eigen lengte of met verlenging). Met gel verstevigen we je nagels waardoor deze 3 tot 4 weken perfect in vorm blijven. We werken af met een mooi kleurtje of met de gewenste nail art.

Liefhebbers van acrylnagels kunnen ook terecht bij Wegirls. In plaats van met gewone acryl wordt er gewerkt met Gelish PolyGel. Dit product is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl. Het voelt bovendien vederlicht en zeer natuurlijk aan. PolyGel is, in tegenstelling tot gewone acryl, geurloos.