Home » Nailbar

Wegirls: Nagelstudio in Kapellen

Handen worden tot in de puntjes verzorgd Bij Wegirls! Esther is gespecialiseerd in heel wat hand- en nagelbehandelingen en biedt verscheidene formules aan:

Handbehandelingen variëren tussen een basic manicure van 30 min (verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de nagels, het polijsten van de nagels en het verwijderen van overtollige velletjes aan de nagelriemen).

Dames die wat langer in de watten willen gelegd worden kunnen een Luxe manicure van 60 minuten boeken. De basic manicure wordt verder aangevuld met een handmasker en handmassage.

Last van een droge huid of kloven aan de handen? Kies dan voor een hydraterende behandeling op basis van Paraffine, begeleid van een handscrub en handmassage.

Een van Wegirls’ specialiteit is nagelbehandelingen en nailart. Je kan bij Esther terecht voor klassieke gelnagels (op eigen lengte of met verlenging) alsook overige bijwerkingen en een likje gellak.

Liefhebbers van acrylnagels kunnen ook terecht bij Wegirls. In plaats van met gewone acryl wordt er gewerkt met Gelish PolyGel. Dit product is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl. Het voelt bovendien vederlicht en zeer natuurlijk aan. PolyGel is, in tegenstelling tot gewone acryl, geurloos.

Als gecertifieerde Pronails- nagelstyliste voert Esther ook Sopolish Protect & Peel behandelingen uit, waarbij de natuurlijke nagels beschermd worden en er een flinterdunne sticker wordt aangebracht die als het ware een beschermlaag vormt tussen de natuurlijke nagel en de producten. Eenvoudig, snel en de klant komt niet in contact met oplosmiddelen.

Esther doet de nagels van Amy
Gelnagels plaatsen door Esther Embrechts
Gelnagels plaatsen door Esther Embrechts